Ledenservice

Digisteun

In de gemeente Goes begint Digisteun weer met computerondersteuning in diverse wijken en dorpen van Goes.
Kijk hier voor het meest actuele schema.

Belastingaangifte

De tijd is weer aangebroken voor de belastingaangifte. U kunt weer een beroep op ons doen voor hulp.
Kijk onder Belastingen voor meer informatie.

Ledenpas

Voor leden van KBO-PCOB afdeling Goes is er de KBO-PCOB Ledenvoordeelpas. Daarmee krijgt u aantrekkelijke kortingen op tal van producten en diensten. KBO-PCOB werkt hiervoor samen met diverse landelijke partijen, waaronder zorgverzekeraar Zilveren Kruis, maaltijdleverancier Apetito en het KBO-PCOB Energiecollectief. Vraag ook bij uw eigen KBO-PCOB-afdeling naar de mogelijkheden voor korting bij u in de buurt!

Op zoek naar voordelige artikelen voor uit en thuis? Ga dan naar www.kbo-pcob-voordeel.nl. Hier vindt u een breed assortiment aan praktische artikelen. Van artikelen voor persoonlijke verzorging en hulp in de huishouding tot artikelen voor meer mobiliteit, training en therapie. Van slaap- en toiletartikelen tot boeken, cd’s en dvd’s, maar ook korting op uw zorg- of schadeverzekering(en) of een heerlijke maaltijdservice.

Bekijk hier al het KBO-PCOB LEDENVOORDEEL

Vraagbaak Ouderen voor Ouderen

's-Heer Elsdorpweg 12, 4461 WK Goes,
Mevr. G. van de Linde, tel. 06-43506448, E-mail: g.vanderlinde@smwo.nl

Over vragen op het gebied van wonen, zorg, welzijn, gezondheid en juridische zaken kunt u terecht bij
KBO-PCOB servicetelefoon nr. 030-3400655, de Service-, Juristen- en Pensioentelefoon van KBO-PCOB.

Service-/Juristentelefoon

U kunt de Service-, Juristen- en Pensioentelefoon bellen met vragen op het gebied van wonen, zorg, welzijn, gezondheid en juridische zaken. Ons telefoonteam staat u persoonlijk te woord en helpt u graag.

Maandag t/m donderdag 10.00 – 13.00 uur Servicetelefoon
Woensdag 13.00 – 15.00 uur Pensioentelefoon
Donderdag 13.00 – 15.00 uur Juristentelefoon

Telefoonnummer: 030 - 3400 655 Naar dit nummer belt u tegen het reguliere tarief

Stelt u uw vraag liever schriftelijk of via de e-mail?
Uw vragen op het gebied van wonen, zorg, welzijn, gezondheid, juridische- en sociaaleconomische zaken kunt u ook opsturen:
KBO-PCOB 
Ringwade 67 
3439LH Nieuwegein 
tel 030- 3400600
E-mail: info@kbo-pcob.nl
Vergeet niet om uw naam, adres, telefoonnummer én uw lidmaatschapsnummer te vermelden als u ons schrijft, mailt of belt. Wij kunnen dan desgewenst zo snel mogelijk contact met u opnemen.

't Gilde de Bevelanden

Het Gilde is een vrijwilligersorganisatie met adviseurs op verschillende vakgebieden. De adviseurs zijn mensen die anderen willen laten profiteren van hun kennis en ervaring die men heeft opgedaan tijdens de loopbaan.
Het Gilde verstrekt vakkundig advies maar is geen klusbedrijf.
Particulieren kunnen een beroep doen op het Gilde voor advies en ondersteuning bv. over Computers en randapparatuur, Televisie en internet, Verbouwen, Restauratie en renovatie, Brandpreventie, Talen en Vertalen, Administratie, Huis & Tuin, Vrije tijd & Hobby. Info: 06 51 55 19 75.